Inredning

Vare sig man är privatperson eller företag har man behov av att befinna sig i en trivsam och funktionell miljö.

Vi har genomfört ett antal både större och mindre projekt och har enbart nöjda kunder. Vi utgår ifrån individerna som ska vistas i de rum vi skapar och hjälper er att hitta de faktorer som gör att trivsel, funktion och estetik samlas i en knutpunkt genom våra projekt.

 

Privat miljö

Inredning i hemmet är viktigt för vårt välmående. Det ska kännas skönt att komma hem. En trivsam, personlig miljö där du känner dig hemma. Vi hjälper dig att hitta hem.

Vilken inredningsstil passar dig? Feng Shui, nordisk design, New England eller har du din egen stil? Oavsett vilket så är inredning personligt. När du anlitar House for Life får du hjälp med att hitta bästa möjliga inredning utifrån dina förutsättningar.

Vi utför alla typer av uppdrag. Allt ifrån det lilla projektet, där man kanske bara behöver hjälp med möblering av sitt vardagsrum eller färgsättning, till det större, där man behöver bygga om och planera om det mesta. Vi hjälper er genom hela projektet. Vi har ett stort nätverk av kvalitetstestade samrbetspartners inom alla områden och kan även fungera som projektledare genom ditt projekt.

 

Kontakta oss för ett första möte, så får vi se vad vi kan hjälpa dig med.

 

Referensobjekt:

Villa Strömberg

Linnégatan

Sjögestad

Stora Tollstad Bergsgården

Drottninggatan

Villa Åtvidaberg

Villa Granaas

Villa Berg

Villa Lilla Essingen

Villa Sellerivägen

Villa Malmslätt

Villa Loord

Villa Norrköping

Våning Linnégatan Linköping

 

Offentlig miljö

Miljön runt omkring oss är något som påverkar vårt välmående och vår prestation. En trivsam arbetsmiljö är viktig, den leder till ökad effektivitet och mindre sjukfrånvaro. Miljön och atmosfären är också avgörande för om kunden väljer att besöka just din butik, ditt hotell eller din restaurang. Vi arbetar med att skapa miljöer som bidrar till just den atmosfär och stämning du vill ha. Vi hjälper dig bygga ett koncept och stärka ditt varumärke.

Framtidens kontor är en mötesplats som ställer höga krav på inredning. Här ska du kunna ha informella möten i soffan, jobba enkilt i tyst rum, träffa medarbetare i baren likväl som att ha mer formella konferensbordsmöten. Miljön behöver vara flexibel och anpassad för olika aktiviteter. Det gäller att utnyttja ytan effektivt. Miljön ska vara skön och hemlik, samtidigt som den är funktionell. Vi hjälper er bygga ett personligt och attraktivt kontor, med hög trivselfaktor och maximalt utnyttjande av rummet.

Vi arbetar med små och stora uppdrag för företag. Allt ifrån att öka trivseln på arbetsplatsen till större helhetsprojekt som inbegriper omplanering av ytor, material, färger, möblering, belysning mm.

 

Kontakta oss för ett första möte, så får vi se vad vi kan göra för dig.

 

Referensobjekt:

Cloetta Center

Arbetshälsa i Östergötland

Savoy Helsingfors

Visningslägenhet Ryd

Smyckesbutik

Baptistkyrkan, Linköping

Greenhouse, Taket Hornstull, konferens/event/restaurang

Propia, kontor, Norrköping