Om oss

House for Life drivs av Ann Ögård Stern som sedan 2005 hjälpt hundratals företag och privatpersoner att skapa vackra och funktionella rum de kan trivas i.

Inredning   Vi jobbar med alla typer av inredningsuppdrag, allt ifrån att lösa problem med möblering, färgsättning mm av enstaka rum till projektledning av ombyggnationer som inbegriper allt från ritning till färdigmöblerat.

Homestaging   Vår kompetens inbegriper också homestaging. Vi har sedan 2005 hjälpt till vid ett stort antal hus- och bostadsrättsförsäljningar med s k homestaging. En beprövad metod för att få bästa möjliga pris vid en försäljning. Vi vågar nog påstå att vi är bäst i Östergötland på att lyfta fram din bostads bästa sidor. House for Life har kunskap om färg, form, trender och inreder ditt hem inför visning. Eller ger dig professionella råd om du vill och har tid att fixa själv. Allt för att köparen ska se din bostads möjligheter på bästa sätt.

Stylist   Vi utför också stylistuppdrag. Vi arbetar kontinuerligt med uppdrag för reklambyråer, företag och tidskrifter. Vi samarbetar med professionell fotograf. Vi hjälper er hitta rätt känsla, rätt miljö för att lyfta fram just det ni vill förmedla.

 

 

 

 

Ring Ann och boka tid för ett första samarbetsmöte!

Jag finns på  070 – 346 11 18